Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Κάλεσμα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η περίοδος της μεταπολίτευσης μετά από αναρίθμητα εγκληματικά λάθη, εξοργιστικές παραλείψεις και σκοπιμότητες και παράλληλα την λεηλασία του δημόσιου πλούτου της χώρας και της περιουσίας των πολιτών έκλεισε, έχοντας κληροδοτήσει στον τόπο μια πρωτοφανούς κλίμακας οικονομική κρίση και στον Ελληνισμό τεράστια εθνικά προβλήματα.


Ένα σαθρό πολιτικό-ιδεολογικό οικοδόμημα κατασκευασμένο από ψευτοδιεθνιστικές, πολυπολιτισμικές ιδεοληψίες και από ανίκανες κυβερνήσεις και πολιτικούς σε συνεργασία με μια συμβιβασμένη ή άφωνη διανόηση, μετάλλαξε τον Έλληνα και τον κατέστησε έρμαιο του υπερκαταναλωτισμού, οπαδό του ωχ-αδελφισμού, της ελάσσονος προσπάθειας, του ανέξοδου και ατομικού δρόμου προς την επιτυχία.

Ο πατριωτισμός, η χωρίς ανταλλάγματα αγάπη για την πατρίδα και τις εθνικές αρετές, η έννοια της εθνικής, συλλογικής ταυτότητας απαξιώθηκαν και τείνουν να ποινικοποιηθούν. Η ιστορία ξαναγράφεται σε εθνομηδενιστική βάση. Η χώρα με τα φοβικά σύνδρομα πολιτικών ολοκλήρου του πολιτικού φάσματος οδηγείται σταθερά και με συνέπεια σε δορυφοριοποίηση από την Τουρκία, και ανυποληψία από φίλους και εχθρούς.

Ο Ελληνισμός συρρικνώνεται με επιταχυνόμενο ρυθμό. Η έλλειψη προοπτικής οδήγησε σε επικίνδυνα μεγέθη το πλέον ταλαντούχο τμήμα της νεολαίας στην μετανάστευση, τα δημογραφικά στοιχεία, αν η τάση δεν αναστραφεί, σηματοδοτούν εξαφάνιση του Ελληνικού πληθυσμού στο μη μακρινό μέλλον και σταδιακή υποκατάσταση του από αλλογενείς, αν οι ανεξέλεγκτες ροές των μεταναστευτικών ρευμάτων δεν διακοπούν. Το τελευταίο γεωπολιτικό ανάχωμα του Ελληνισμού, η Κύπρος, βρίσκεται στα πρόθυρα της οριστικής απώλειας. Νομοτελειακά, θα ακολουθήσουν η Θράκη, η Μακεδονία και το Αιγαίο. Η Βόρειος Ήπειρος αποψιλώνεται από τον γηγενή ελληνικό της πληθυσμό.

Η πολιτική της οικονομίας των μνημονίων οδήγησε την χώρα να γίνει αποικία χρέους χωρίς προοπτική εξόδου. Η τελευταία κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επέτεινε τα αδιέξοδα αντί να τα περιορίσει και έδωσε την χαριστική βολή στην τελευταία ελπίδα του λαού για μια άλλη εναλλακτική λύση. Κατά συνέπεια, η απογοήτευση και η μοιρολατρία συνέθλιψαν τα τελευταία απομεινάρια μαχητικότητας και αντιστασιακής διάθεσης. Αν κάτι δεν αλλάξει άμεσα, η κατάρρευση μπορεί να είναι αναπόφευκτη και να γίνει αμαχητί.

Δεν αποτελεί κινδυνολογία ότι η Πατρίδα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και η σωτηρία της, όπως σε όλες τις παρόμοιες καταστάσεις, εναπόκειται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.



Οι περιστάσεις απαιτούν πανστρατιά για την ενότητα του δημοκρατικού πατριωτικού χώρου, όσο είναι ακόμη καιρός.

Η πρόταση μας είναι απλή: αφού ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με αρνητές του έθνους - κράτους, παγκοσμιοποιημένους πολυπολιτισμικούς κύκλους από δεξιά και αριστερά, ακροαριστερούς αναρχικούς καθώς και σταλινικούς ολοκληρωτιστές, ότι δεν έχουμε καμία σχέση με ακροδεξιούς φασίστες, ναζιστές, χρυσαυγίτες, τάγματα ασφαλείας, Εθνικό Μέτωπο, νοσταλγούς της χούντας, κατάλοιπα του παλαιοκομματισμού, που μας οδήγησαν σ’ αυτή την κατάντια, και τους θιασώτες του νεοφιλελεύθερου ιδεολογήματος, προχωράμε σε προσκλητήριο για την ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

Όσοι βάζουν την Ελλάδα πάνω από το κομματικό συμφέρον είναι πατριώτες!

Ο άμεσος στόχος είναι να ιδρυθεί Πανεθνικό Κίνημα Πατριωτικής Σωτηρίας από όλα τα φυσικά πρόσωπα που μπορούν να βρεθούν, τα οποία δικαιούνται εκτός της συμμαχίας να συμμετέχουν ελεύθερα σε όποια κίνηση, ομάδα ή ότι άλλο σχήμα θέλουν, αλλά θα εντάσσονται σαν μονάδες ανεξάρτητα από τον αριθμό ατόμων που θα φέρουν μαζί τους.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ όχι ως κόμματα στην συμμαχία.
Επειδή όλες οι προσπάθειες για ενότητα απέτυχαν, λόγω ατομικών φιλοδοξιών και αρχηγικών εμμονών, η λύση που προτείνουμε είναι: Συλλογική  Ηγεσία που θα αναδειχθεί με αξιοκρατικά χαρακτηριστικά και διαδικασίες για να αποφύγουμε τον κίνδυνο να αυτοαναιρεθεί το εγχείρημα από ανθρώπους και κινήματα που μπορούν να μας οδηγήσουν στην απαξίωση και την αφερεγγυότητα.
 Η παραπάνω πρωτοβουλία-κάλεσμα ξεκινά από την οργάνωση ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που οι βασικές της αρχές επισυνάπτονται στην πρόσκληση. Εξυπακούεται ότι αυτή η ενέργεια δεν συνιστά πρόθεση για πρωτοκαθεδρία και ότι όποια άλλη παράλληλη κίνηση προς την ίδια κατεύθυνση είναι ευπρόσδεκτη και αποδεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου